• İstanbul19 °C
KEMAH TEDAŞ 2005 YILI FAALİYET RAPORU
00 0000 Salı 00:00

KEMAH TEDAŞ 2005 YILI FAALİYET RAPORU

KEMAH İLÇE İŞLETME ŞEFLİĞİ2005 YILI MÜTAHHİT ÇALIŞMASI İLE O.G.(ORTA GERİLİM) BAKIMI YAPILAN KÖYLER1- KONUKSEVER2- KONUKSEVER MEZRA3- YAĞCA4- AKSAKAL2005 YILI MÜTAHHİT ÇALIŞMASI İLE

KEMAH İLÇE İŞLETME ŞEFLİĞİ

2005 YILI MÜTAHHİT ÇALIŞMASI İLE O.G.(ORTA GERİLİM) BAKIMI YAPILAN KÖYLER

1- KONUKSEVER

2- KONUKSEVER MEZRA

3- YAĞCA

4- AKSAKAL

2005 YILI MÜTAHHİT ÇALIŞMASI İLE A.G. (ALÇAK GERİLİM) BAKIMI YAPILAN KÖYLER

1- KONUKSEVER

2- KONUKSEVER MEZRA

3- ESKİBAĞLAR

4- TAN

2005 YILI İÇERİSİNDE KURULAN İLAVE TRAFOLAR

1- KÜPLÜ KÖYÜ GÖLBAŞI MEZRASI

2- YAHŞİLER KÖYÜ ESENTEPE MAHALLESİ

3- CEVİZLİ KÖYÜ AHIR MAHALLESİ

2005 Yılı içerisinde yaklaşık 30 Köyümüzün A.G. Dağıtım panoları değiştirilip tümü Otomatik sigortaya çevrildi.

2005 Yılı içerisinde Kemah İşletme Personeli tarafından 40 Köyümüzün A.G. ve O.G. bakımları yapılmıştır.

2005 yılı içerisinde Sultan Melik KÖK ve Merkez Kabin binasının bakım onarım çalışmaları doğrultusunda Sultan Melik KÖK zemin betonu tekrar atılmıştır, kabinlerdeki teçhizatın periyodik bakımları yapılmıştır.

İşlemememiz 2005 yılı bakım onarım programı içinde faaliyet alanları içerisinde bulunan tan köyü, AG elektrik şebekesinin köy içi dağıtım hattının ekonomik ve işletme ömrünün ayrıca abone sayılarımızın artması sonucu ile son birkaç yıl içerisinde abonelerimize büyük zorluklar oluşturdu.

Sayın il Müdürümüz Mustafa TAŞDEMİR’in olurları ile 2005 yılı içerisinde tan köyümüzü AG bakım onarım programına alındı.

Tan Kyümüzde 3 çıkış kolu tamamen yenilenmiş olup cami üstündeki mahallede daha önceden 3*rose çekilmiş olup buradaki abone sayısı arttığında bu hat bu hat 5* rose çıkarılmıştır. Köyün Güney çıkışı da 3* rose olup bu çıkışımız da 5* rose çıkarılmıştır.

Tan köyümüzde sokakların dar oluşu ve eskiden çekilen hattın rasgele çekilmesi köy sakinlerinin yol güzergahlarına engel olmaktaydı.Bu sorun şuandan itibaren tamamen giderilmiş durumdadır.

Köyümüzün sokaklarının datr oluşu ayrıca evlerin birbirine bitişik olması ve hatlarımızın balkonların önünden geçmesi çatıların yüksek olmaması özellikle orta mahallede sıkıntı oluyordu.Bu mahallemizde daha öncede çekilen açık 5* rose hat mevcuttu. Buda hem hayati tehlike hem de kısa devrelerde oluşabilecek yangın tehlikesi oluşturuyordu . Bu bölgenin tamamen tehlike kaynağı ortadan kaldırarak toplam 1200m.3*25+1*16+25mm (izoleli) alpek kablo çekilmiştir.

Köyümüzün işletme ve ve koruma topraklamaları tamamen yenilenmiştir., toplam 19 adet demir direk dikilmiş olup 78 adet yeni ağaç direk ve malzeme montajı yapılmıştır. Köyümüzde toplam 4600m sehim alınmıştır. Ve ayrıca değişik noktalarda güzergah değişimi yapıldı.

Bu haber toplam 1280 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Kemahlilar | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : kemahlilar@gmail.com | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA